ESETTANULMÁNYOK

VÁRÉPÍTŐ PÁLYÁZAT - CÉGÜNK SAJÁT PÁLYÁZATA

Vadász György átadja az oklevelet

Minden építőelem fontos, minden apró segítség számít

A Build-Communication Kft. által 2010/2011. évben ismét életre keltett Várépítő pályázat célja, hogy gyermekintézményeket és műemlékeket támogasson építőanyagokkal, s ezáltal apró segítséget nyújtson az arra rászoruló intézményeknek, műemléki épületeknek. A pályázat cégünk saját pályázata és CSR tevékenységünk alapja.

A Várépítő pályázatról

A gyermekintézményi kategóriában olyan oktatási, egészségügyi, kulturális vagy egyéb intézmények, alapítványok és szervezetek indulhatnak, amelyek tevékenysége szoros kapcsolatban van a gyermekek képzésével, nevelésével, szabadidős tevékenységével, gyógyításával vagy rehabilitációjával. A műemlék-felújításra szánt támogatásra azok a Magyarországon működő szervezetek és önkormányzatok pályázhatnak, amelyek tulajdonában, felügyeletében vagy kezelésében olyan országos védettségű műemléképületek vannak, amelyeken az adott évben felújítási munkálatokat kezdenek.

A zsűri

Megtisztelő számunkra, hogy neves közéleti személyiségek fogadták el felkérésünket és lettek a független zsűri tagjai.

Az elmúlt évben Vadász György Kossuth-díjas építész volt a zsűri elnöke. A zsűri tagjai voltak továbbá Gyermekintézmény kategóriában: Nagy-Kálózy Eszter színművésznő, Dr. Zongor Gábor, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének főtitkára, Tóth Balázs az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. Divízió vezetője, Műemlék kategóriában: Ráday Mihály, a Város és Faluvédők Szövetsége (Hungária Nostra) elnöke, Kossuth-díjas alkotó, Winkler Gábor, Pápa város főépítésze, egyetemi tanár. A zsűri felkérése folyamatban van, de bízunk benne, hogy felkérésünknek ismét eleget tesznek. 2012-es pályázat műemléki zsűrije, a Kulturális Örökségvédelmi Hivatallal kötött védnökségnek megfelelően kiegészül Káldi Gyula, építésszel, a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal Stratégiai Főosztályának vezetőjével.

Védnökünk továbbá a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Oktatásért Felelős Államtitkársága, valamint az Építésügyi Minőségellenőrző Nonprofit Kft. is.

A 2010/2011. évi pályázat eredményei

A 2011-ben meghirdetett pályázatra összesen 9 építőipari cég ajánlotta fel termékeit, összesen 16,3 millió Ft értékben, melyre gyermekintézményi kategóriában 35, míg a műemléki kategóriában 8 érvényes pályázat érkezett, amelyekből összesen 15-öt díjazott a zsűri.

A Bachl, Baumit, Buderus, Creaton, Dörken, Fabeton, Prefa, Ruukki, Tondach által felajánlott terméktámogatást a cégektől független neves közéleti személyiségekből álló zsűri május 26-án tartott ülésén a következők szerint osztotta el: 10 gyermekintézmény összesen 8 837 873 Ft+Áfa értékben, és 5 műemléki pályázó összesen 3 540 132 Ft+Áfa értékben kapott támogatást. A pályázaton elnyert termékeket a pályázók már a nyár a folyamán fel tudták használni, és őszre már több beruházás be is fejeződött.

Aktuális információ pályázatunkról awww.varepitopalyazat.huoldalon.

A Fundamenta Lakásvásár kiállításon interjú készült a pályázatról

Styevó Gábor átveszi a Jövőkuckó díját

Ráday Mihály átadja az oklevelet Csobánc várkapitányának, az egyesület elnökének

Zsűrizés

Oklevelek

Vida Attila, az ÉMI vezérigazgatója köszöntötte a vendégeket

BUILD-COMMUNICATION KFT.


  • 2040 BUDAÖRS
  • LIGET UTCA 3/2.
  • TEL: (23) 611-028 - Ügyfélkapcsolattartók
  • (23) 611-029 - Irodavezetés és asszisztencia

Build-Communication Kft. Facebook oldal Build-Communication Kft. youtube csatorna