ESETTANULMÁNYOK

TEGYEN VELÜNK EGYNAPOS SZAKMAI KIRÁNDULÁST ÉSZAK-DUNÁNTÚLON!

Mezős Tamás a szombathelyi Iseumról tartott előadást

2011. őszén második alkalommal,az első kiadáshoz képest dupla,8200 darab példányban megjelenő TetőPont magazin a szakembereket célzó őszi online kampányt egészítette ki ezzel a direkt eszközzel, valamint az őszre első alkalommalmeghirdetett „Tegyen velünk egynapos szakmai kirándulást Észak-Dunántúlon!” Creaton szakmai kirándulás meghirdetésében játszott szerepet.

A Creaton szakmai kirándulásra 30 neves magyar építészt hívtunk meg, akiknek elérése elfoglaltságuk miatt sokkal körülményesebb, és akik konferenciasorozatokon ritkán, ámépületbejárásokon, szakmai utakon előszeretettel megfordulnak. A 30 meghívotton kívül a Tetőpont magazin őszi számának hátoldalán elhelyezett szakmai kvíz kitöltői között sorsoltunk ki 10 részvételi jegyet a Kolontár-Szombathely-Zirc útvonalra tervezettkirándulásra. A kvíz kitöltésére nem csupán az újság segítségével volt mód, hanem a megbízó honlapjáról elérhető online felületen is. A kiránduláson való részvétel lehetőségét, azaz a kvíz kitöltését az őszi online kampány felületein is hirdettük.

A Tetőpont magazint saját adatbázisra, az ügyfél által gyűjtött adatbázis segítségével, és szakmai rendezvényeken (pl. 19. Fundamenta Lakásvásáron) terjesztettük.

A tavasszal első alkalommal4000 példányban kiadott számnak a „Tetőpont - Megoldások értéknövelő felújításra tetőn és homlokzaton– Creaton szakmai továbbképzés és konferenciasorozat” előkészítésében jutottfontos szerep.

Az évente kétszer kiadni szánt magazin rovatai között megtalálhatóak az egyes üzletágak termékeihez közvetlenül kapcsolható szakmai témák (tetőcserép valamint szerelt homlokzatburkolati üzletág), de az egyes üzletágakhoz kapcsolható referenciák, azaz jó példák bemutatása, valamint a céghez kötődő hírek is (pályázatok, zöld stratégia, képzésekkel kapcsolatos információk).

Első állomás Kolontár, az újjáépített lakónegyed

A Weöres Sándor Színház megújult épülete

A színház épületében hallgatták az építészek a felújításról szóló beszálomót

A szombathelyi székesegyház tetőszerkezetét is megtekintették

Az Iseumban

A kirándulást finom vacsorával és sajtkóstolóval zárták a résztvevők az Akli majorban

BUILD-COMMUNICATION KFT.


  • 2040 BUDAÖRS
  • LIGET UTCA 3/2.
  • TEL: (23) 611-028 - Ügyfélkapcsolattartók
  • (23) 611-029 - Irodavezetés és asszisztencia

Build-Communication Kft. Facebook oldal Build-Communication Kft. youtube csatorna